Basic PLA Turkoois Groen

Ben je op zoek naar iets unieks voor in huis, bijvoorbeeld een vaas, bloempot of stoel? Dan kan het de moeite waard zijn om eens te kijken naar 3D printen met Basic PLA Turkoois Groen. Dit product is speciaal geproduceerd voor de beginner met 3D printen. Het product heeft een groot aantal voordelen, waardoor het object wat jij wenst altijd gemaakt zou kunnen worden, maar waardoor je er ook vanuit kan gaan dat het product van hoge kwaliteit is. Als je immers de investering hebt gedaan in zowel een 3D printer als een filament, dan wil je ook dat het product van goede kwaliteit is. Daar kun je met dit PLA filament vanuit gaan.

De voordelen van PLA

De voordelen van Basic PLA Turkoois Groen zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Zo is het product ten eerste recyclebaar. Dit komt omdat het product gemaakt is van maisolie. Hierdoor is het ook nog eens biologisch afbreekbaar. Je kunt dus na verloop van tijd kiezen voor herproductie van het product of je laat het opgaan in de natuur. Het product heeft dus ook de mogelijkheid om buiten te staan en dit kan ook, want door de hoge kwaliteit van het product kan het product ook buiten gebruikt worden. Zo kan je ook unieke kunstobjecten printen voor in de tuin of op het balkon.

Meer voordelen van het product

Verder heeft Basic Turkoois Groen het voordeel dat het gebruik maakt van de zoete geur van maisolie, waar het van gemaakt is. Hierdoor krijg je geen product dat naar plastic ruikt. Ook kan je grote objecten printen met deze soort PLA. Afhankelijk van het soort diameter dat je aanschaft, is dit voor deze soort PLA geen enkel probleem, want het heeft een lage krimpfactor en het heeft geen last van warping.